Bare på KICKS
1 / 1
Størrelse:75 ml
119 kr
Utsolgt online
Utsolgt i butikk
Volum
Matas Fiber Paste gir frisyren sterkt hold og ekstra kraftig struktur til håret. Inneholder fibre som gjør at du kan style frisyren akkurat slik du vil: Rufsete, glatt hår, stritt, wet look, alt er mulig. Innholdet av guar mykgjør og pleier håret. Passer til alle lengder og hårtyper.
Bruk
Du kan bruke Matas Fiber Paste både i vått og tørt hår. Ta en passende mengde i håndflatene og fordel produktet i håret. Form frisyren med eller uten hårføner.
Produktspesifikasjoner
Kraftig struktur og kreativ styling
Produsert i Danmark
pH-verdi: ca. 5,3
Bruk
Du kan bruke Matas Fiber Paste både i vått og tørt hår. Ta en passende mengde i håndflatene og fordel produktet i håret. Form frisyren med eller uten hårføner.
Produktspesifikasjoner
Kraftig struktur og kreativ styling
Produsert i Danmark
pH-verdi: ca. 5,3
Egenskaper | Mykgjørende, Gir volum |
Hårtype | Normalt hår |
Hårlengde | Kort, Medium (skulderlangt), Langt |
Hold | Lett |
Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Glycerin, Lanolin, PEG-100 Stearate, PVP, Dimethicone, Hydroxypropyl Guar HydroxypropyltrimoniumChloride, Phenoxyethanol, Cera Alba, BenzoicAcid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Ceteareth-25, Sodium Hydroxide, Parfum.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 75 ml |
Enhetspris | 1.586,67 kr/l |
Merke | Matas Striber |
Serie | Struktur |
Kategori | Hårvoks |
Se alt | Matas Striber Hårvoks |
Se alt | Struktur Hårvoks |
Varenummer | 762651 |
EAN | 5719807626515 |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her